google6a8d4f01dbd7e91b.html
 
Mobil logo 2019

Ett urval av gårdens populäraste paket...
Priserna gäller hösten

Ett skapande aktivitetspaket för er som vill vara kreativa och prova på några av våra aktiviteter. Två heldagar inklusive övernattning där ni själva kan välja vilka av gårdens aktiviteter ni vill prova på.

Läs mer om vårt  weekendpaket här...

Stenugnsbröd och småkakor

För dig som vill göra det lilla extra med dina vänner. Här får du en större upplevelse av bakningen. På kvällen värmer jag upp tunnan åt er, där ni kan sitta och bara njuta. En stor härlig lantfrukost väntar på er på morgonen.

Läs mer mer om paketet med Stenugnsbakning & övernattning här...

Ljusstöpning de lux

Ett paket med mycket umgänge. Här är ni tillsammans och skapar, äter och njuter. Givet vis ryker det ur badtunnan, färdig att krypa ner i efter middagen. På dagen efter står vår lantliga frukost uppdukad och dagen vigs åt ljusstöpning.

Läs mer om vårt paket med ljusstöpning & övernattning här...

Gänget

Träffas umgås och ha roligt. Skratta, prata och njut av goda smaker, varmt tunnbad och övernattning i gemensamt hus. Det stora gårdshuset är bara ert.

Läs mer om detta paket & allt som ingår här...

Möhippa/svensexa

Låt den blivande bruden/brudgummen stå i centrum. Vad tycker hon/han om att göra? Här kan det bli allt från brödbak,  matlagning till ljusstöpning och tvålsmedja eller kika in själv på våra aktiviteter

Läs mer om möhippa, våra aktiviteter och alternativ här...

loading...