google6a8d4f01dbd7e91b.html
 
Mobil TOP 900 pix

Lantisen som aldrig lämnade landet...

Välkommen till min värld. Jag är lantisen som aldrig lämnade landet. Jag är född och uppvuxen i en liten by utanför Borås. Min mor och far hindrade mig aldrig då jag kom på den ena galna idén efter den andra och jag har alltid fått känna att jag duger som jag är, att det är bra att pröva och faktiskt misslyckas, det är helt ok. Min stora dröm var att få bli bonde och jobba med mjölkkor och 1987 blev den drömmen sann. Då hade jag träffat Bengt några år tidigare och vi bestämde oss för att ta över hans föräldragård.

Lever min dröm

På något vis har jag alltid levt min dröm och känt att det var naturligt för mig. Så när jag -95 ville testa B & B var det också min dröm.

Nu driver jag Karlsbergs Gård och B&B och tar emot grupper med företag och privatpersoner som vill göra någon kul aktivitet tillsammans som stenugnsbakning, ljusstöpning eller gjuta praliner och kunna övernatta i små lyxiga stugor eller mysiga rum.

När jag 2007 utbildade mig till integrerad coach och fick förmånen att komma innanför skalet på andra människor insåg jag helt plötsligt att väldigt många inte levde sin dröm. Det blev min drivkraft att fortsätta utveckla min kompetens inom det området, att kunna se och förstå sammanhang från barndomen och de olika spel som vi spelar med varandra, att hjälpa andra att må lite bättre helt enkelt. Här på min coaching blogg delar jag gärna med mig av funderingar och tips som du kan ta till dig och praktisera.

Likadant är det med Feng Shui, det är ett annat stort intresse som jag har. Att kunna förstå och inreda med möbler, färger och former som gör att du skapar harmoniska och livskraftiga hem.

Här vill jag också gärna dela med mig och inspirera dig till att pröva med små enkla knep för att rädda ett "hopplöst" fall i ditt hem eller trädgård. Och du, kom ihåg, det är bara att pröva, blir det inte bra, gör om det igen, läs lite mer, fundera ett varv till och det är ditt sätt att se på det som räknas ingen annans. Du är bra på precis ditt sätt och det är aldrig fel att misslyckas. I min värld är det enda sättet att ta sig framåt och få erfarenhet på. Så vad väntar du på........

Varmt välkommen till mig & Karlsberg Gård!