google6a8d4f01dbd7e91b.html
 
Mobil logo 2019

Lite tankar om hur vi tänker runt COVID-19
För din säkerhet och trygghet
Vi är fullt utrustade med handsprit och engångshanddukar.
Vi håller avstånd och jobbar med munskydd och visir om det behövs
❤️KURS/AKTIVITET.
För den som vill boka aktiviteter så är det max 8 pers,

Söker du aktiviteter, kurser eller något att göra runt Varberg?

Här har vi samlat en kort beskrivning av våra populäraste kurser & aktiviteter som finns att göra här på Karlsberg Gård nära Varberg. Alla våra kurser och aktiviteter baseras på ett kurstillfälle och passar för både grupper, konferens så väl som mindre sällskap. Kika gärna runt bland aktiviteterna och hör av dig om det är någon kurs du blir intresserad av. 

På den här kursen och aktiviteten arbetar vi runt stenugnen i vår gamla bakstuga med anor från 1800-talet. Du kavlar upp ärmarna, knådar degen, formar dina limpor och med de jäser äter vi något gott. Det nybakade brödet får du med dig hem.   
Läs mer om stenugnsbakning och aktiviteten här....

En gruppaktivitet där maten och glädjen står i centrum. Ni lagar en trerättersmeny tillsammans och dukar fint med linnedukar, blommor och servetter

Läs mer om vår matlagningsaktivitet här....

Pralinkurs

Goda vackra och helt oemotsåndliga. En aktivitet och kurs där du får prova på att skapa praliner i kvalitetschoklad.  Läs mer om pralinkursen här...

En aktivitete och kurs där du skapar din egna fina handstöpta alster. Vi tillhandahåller allt material och du får lära dig hur du stöper ljus eller ljuskronor. 

Läs mer om vår kurs i ljusstöpningen här...

Den här kursen eller egentligen aktiviteten är just nu väldigt populär. Här skapa vi stora plåtpizzor, eldar och bakar i ugnen och avnjuter sedan resultatet. Det doftar och smakar ljuvligt.

Kan kombineras med brödbakning. Läs mer om vår pizza aktivitet här... 

Sinnenas aktivitet. Det är något alldeles speciellt att krypa ner i 38 gradigt vatten med stjärnhimlen ovanför sig. 

Läs mer om badtunna och olika kombinationer här...

En kurs och aktivtet där doftsinnet får en kick. Här skapar du fina personliga tvålar eller salvor, underbara för din hud. En utmärkt gå bortpresent

Läs mer mer om vår tvålkurs här....

loading...

Boende på vårt B&B bokar du enklast online via knappen nedan.  Förfrågan på boende, våra aktiviteter, kurser och konferenser gör du via knappen bokningsförfrågan..

Välkommen att kontakt oss för mer information!

0708 815 340 info@karlsberg.se