google6a8d4f01dbd7e91b.html
 
Mobil logo 2019

Lite tankar om hur vi tänker runt COVID-19
För din säkerhet och trygghet
❤️BOENDE:
I våra stugor med egen ingång, dusch och toalett bor du tryggt och bekvämt. Likaså våra rum i gårdshuset har egen dusch och toalett. Om du vill ha frukstkorg till stugan pga covid19 fixar vi givetvis detta 
❤️KONFERENSER:
Vi tar emot grupper på 10-15 Pers. 
När du kommer till oss för att konferera är du alltid herre på täppan. Vi tar enbart emot en grupp åt gången för att ni ska kunna arbeta i lugn och ro. Vi har rymliga lokaler och nära till natur och promenader
❤️KURS/AKTIVITET.

Vi kör på som vanligt med kurser och aktiviteter, håller distans och följer hälsomyndigheternas råd. Du ska alltid kunna känna dig trygg hos oss. 

Välkommen till Karlsberg Gård!

På vår ombygda lantgård erbjuder vi boende, konferens, aktiviteter & kurser i lugn och avkopplande miljö med fokus på förstklassig mat och service.  Vi finns i Hallands inland, 2 mil sydost om Varberg, 2 mil nordost om Falkenberg och bara 2 mil från GeKås i Ullared. 

Alla rum har eget badrum med utsikt mot naturen eller gården.
Hos oss kan du boka boende i stuga med egen ingång eller dubbelrum i Gårdshuset.
Vårt boende >

Du har tillgång till vår underbara glasveranda och hela huset. 
Gott om promenadstråk och ängar runt mkring dig.
All mat lagas på gården. 
Konferens hos oss >

Här har vi samlat en beskrivning av våra kurser & aktivitetert.  Passar för både grupper, konferens så väl som mindre sällskap. 
Våra aktiviteter >

loading...

Boende på vårt B&B bokar du enklast online via knappen nedan.  Förfrågan på boende, våra aktiviteter, kurser och konferenser gör du via knappen bokningsförfrågan..

Välkommen att kontakt oss för mer information!

0708 815 340 info@karlsberg.se