google6a8d4f01dbd7e91b.html
 
Mobil logo 2019

Annelis tankar

Min dröm och mål är att få vara entreprenör i själ och hjärta, att få utveckla vårt företag i rätt riktning genom att utnyttja mer och mer av alla sköna byggnader som finns. Att kunna få ge jobb, sysselsättning och driv åt yngre själar. Jag ser framför mig lite som i dimma, hur nya projekt kommer fram i periferin och resan fortsätter framåt med glädje och kärlek.

Min vision är att gården får leva och ha ett skönt flyt alla dagar i veckan av människor som söker glädje, lantlighet, genuinitet. Att få skapa en oas för alla människor som lever idag.

Att de ska känna att vi brytt oss lite extra och har ansträngt oss lite utöver det vanliga för att de ska trivas. Att deras vistelse här blir ett skönt avbrott från vardagen..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Michaela Jaconelli » Jag heter Anneli...:  ”Så härligt. Stackars Bengt, han har det inte lätt nu på ålderns höst och urfatti”

  • Maria Fagermyr » Din inre trädgård:  ”Så bra skrivit. Jag har oxå fått lära mig (den hårda vägen) att inte släppa in a..”

  • Maja Andersson » Din inre trädgård:  ”Så fint och klokt skrivit <3”

  • Anna Evertsson » Din inre trädgård:  ”Mycket kloka tankar, tack för att du delar med dig Anneli. Att stanna upp och in..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln