google6a8d4f01dbd7e91b.html
 
Mobil logo 2019

Din inre trädgård

Var rädd om din inre trädgård
Vi finns här av en anledning och vi har fått alla de unika egenskaper vi har för att vi ska göra något utav dem. Och vi vet när det är rätt…

Är du full av ideér och skulle vilja utveckla något?
Har du lite galna tankar om hur det ska gå till?
Är det något som ingen annan gör eller väldigt få?
Kan du se framför dig hur det skulle kunna se ut?
Men framför allt brinner ditt hjärta och ropar ja, ja, ja då du tänker på det?
Då finns det bara en sak GÖR DET…..

Det kommer säkert att bli mycket jobb, blod, svett och tårar men din inre kraft kommer att visa dig vägen. Var uthållig och skaffa dig en skön människa som lyssnar och tror på dig.
Men var noga med vem du pratar mer. Släpp inte in vem som helst i din inre trädgård. Vårda dina små plantor (tankar och ideér) ömt och med kärlek. Prata med människor som vill dig väl. Prata framförallt med andra som kanske gjort en liknande resa. Det finns så många elaka tungor som bara vill komma in i din trädgård, trampa på dina plantor och tala om hur dumt och omöjligt allting är. Så skapa en skön inre trädgård men se till att fixa en grind som bara du och noga utvalda får komma igenom.

Jag har haft så sjukt många tankar och galna ideér men jag är ingen dum och ansvarslös människa. I början var jag nog lite naiv och blåögd och pratade gärna om mina ideér till vem som helst och blev väl inte alltid mött med den respekt som jag fick. Nu har jag blivit klokare och väljer vem som får komma in i min trädgård men också lite mer hårdhudad efter erfarenhet såklart. Jag ser ju att det oftast gått ganska bra och innan du försökt vet du inte om det kommer att funka. Jag har prövat många projekt och ideér på Karlsberg, några har blivit bra och andra har jag bara släppt och gått vidare.  Börja med de stegen som du känner dig bekväm med.

Lite tips på hur du kan komma igång

 
Nuläget :)
1. Hur har jag det idag?
(Vad är det som är bra och vad skulle jag vilja göra mer av)
Detta tar ju en stund att fundera ut men ska ses som en analys av nuläget. Bra att skriva ner.
Drömläget:)
2.Hur skulle mitt liv se ut om det var perfekt? ( Hur skulle jag jobba? hur skulle jag må,  vad skulle jag göra mer av och vad skulle jag göra mindre av.)
beskriv drömlivet helt enkelt. Skriv ner
3.Vad behöver jag förändra
Vilka steg behöver jag göra föra komma dit och vad för litet steg skulle jag kunna göra direkt.
När man tänker sitt drömlivet är det också viktigt att tänka vad vill jag till... Och inte vad vill jag komma ifrån för då har du fel fokus. Det är inte lätt att förändra sitt liv och det är viktigt att du får ta det i den takt och ordning som känns mest bekväm.
Lycka till.
Ps Hör gärna av dig m du behöver coaching till ditt drömliv

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Michaela Jaconelli » Jag heter Anneli...:  ”Så härligt. Stackars Bengt, han har det inte lätt nu på ålderns höst och urfatti”

  • Maria Fagermyr » Din inre trädgård:  ”Så bra skrivit. Jag har oxå fått lära mig (den hårda vägen) att inte släppa in a..”

  • Maja Andersson » Din inre trädgård:  ”Så fint och klokt skrivit <3”

  • Anna Evertsson » Din inre trädgård:  ”Mycket kloka tankar, tack för att du delar med dig Anneli. Att stanna upp och in..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln