Mobil logo 2019

Lycka

Lycka!

Efter att bara ha rivit och ställt till det i snart två veckor kan vi nya börja färdigställa och få ordning på grejerna. Först ut var golvläggaren. En härlig lyckokänsla infinner sig.

Kommer inte riktigt ihåg, men det var någon gång i november som vi första gången gick bort till vårt B&B och gjorde en ordentlig undersökning. Skulle det funka? Kunde vi rent praktiskt genomföra och bygga två duschar och toaletter?

Efter det har så snickare, rörmokare och elektriker fått tycka till och 12 Januari var det dags.

Och ni vet hur det är i början, då man sitter i soffan och planerar. Det är enkelt, lätt och allt kommer bli så fint. Och sedan tar snickaren sin kofot och ingenting mer som det en gång sett ut. Det rivs, spikas, sågas, dammar. Tusen frågor dyker upp som ska ha svar. Rörmokare som kliar sig i huvudet "hur ska vi få till detta?" Elektrikern som rycker och drar i gamla sladdar för att hitta nya kopplingsalternativ. Men vi har underbara hantverkare, duktiga och snabba. 


Anneli
 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln

-