google6a8d4f01dbd7e91b.html
 
Mobil logo 2019

Bestäm dig!

Hjärnan fungerar precis som en väg eller upptrampad stig. I hjärnan finns det fullt med vägar. En del stora som autobahn och en del små och svåråtkomliga som en snårstig.

Det du tänker på och relaterar till ofta känner hjärnan igen och varje gång tanken och känslan kommer så blir vägen lite lite större. Det är ju bra om det är "bra" tankar, är det däremot dåliga tankar ja.........

 

De flesta av oss ägnar hur mycket tid som helst att tänka på hur de inte vill ha det, vad de vill komma bort från och vad de tycker är tråkigt så ja, tyvärr, vi får det vi fokuserar på.

 

Så bestäm dig. Hur vill du ha det? Måla upp i ditt inre hur det ser ut då du har det perfekt. Hur mår du? Vad har du för kondition? Vad har du för vikt? Vad har du för ekonomi? Vad har du för jobb?

 

Ta en kvart nu och skriv ner ett brev hur det ser ut när du har det precis så som du vill ha det. Skriv det som om du redan hade det. Låt det bli lustfyllt och roligt. Skriv datum när det har inträffat och läs det högt för dig själv, lev dig in i det som om du berättar för en kompis du träffar på stan som nyfiket frågar dig hur du har det:)

 

Fokusera sedan på vad som står i kuvertet ofta och låt det bli en autobahn i din hjärna. Det fina i kråksången är att nu börjar den negativa vägen som du använde innan men som du nu inte ägnar så mycket tid åt att växa igen, tadaa!!

 

Lycka till.