google6a8d4f01dbd7e91b.html
 
Mobil logo 2019

Har du provat coaching någon gång?

Coaching är ett sätt att hitta din innersta kärna, att hitta essensen där du hämtar kraft och visdom. Ditt eget rätta jag. Få kunskap om hur du använder ditt liv på bästa sätt. Vad du behöver för att få energi och vad som gör att du brinner, älskar och engagerar dig.

 

Du har ett liv, du kan aldrig leva om det. Lev det på allra bästa sätt.

Jag jobbar med människor som integrerad certifierad coach. Jag jobbar med samtal och stort engagemang i dig och din vilja. Jag puffar, utmanar och följer dig mot dina mål.

 

Genom att coacha dig, då jag ställer kraftfulla frågor, går du i din egen takt inåt i din kärna och hämtar svar och kunskap om dig själv. Du kommer att ta reda på vad som är viktigt i ditt liv och hur du ska få fatt i det. Hur du ska tänka agera och leva. Du kommer att få så mycket råd och kärlek från din innersta kärna.

 

När jag coachar blickar jag alltid härifrån och framåt. Framåt till det mål du vill uppleva och det är i målkänslan som jag coachar. Där är du stark, fri, trygg och har allt det du vill ha runt omkring dig. Då är det lättare att se vad som behöver göras för att nå dit. Alla hindren är passerade och du står redan i målet både känslomässigt och fysiskt.

 

Vill du följa med, jag gör det gärna med största ödmjukhet

Etiketter: coaching

Kommentera gärna: